'Overmars mag los met gevulde portemonnee: oud-Ajacied toptarget'

'Overmars mag los met gevulde portemonnee: oud-Ajacied toptarget'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

17 mei 2022 – Marc Overmars mag zich uitleven bij Royal Antwerp FC. De technisch directeur heeft als doel om de ambitieuze club aan prijzen te helpen. Dat mag hij gaan doen met een goed gevulde portemonnee. De rijke eigenaar Paul Gheysens heeft gezien wat een verhoging van het salarishuis voor positieve effecten heeft gehad bij Ajax, waardoor hij nu ook akkoord heeft gegeven.

Antwerp heeft in de persoon van Radja Nainggolan al een grote naam in de selectie, maar daar moet minstens nog één bijkomen. Toby Alderweireld is de toptarget van Overmars, melden Sporza en Het Laatste Nieuws. Het duo leerde elkaar kennen bij Ajax en de twee hebben nog altijd contact. Onlangs werd de verdediger al gespot met de beleidsbepaler, wat dus geen toeval was.

De komst van de mandekker lijkt niet makkelijk te worden voor Overmars. Alderweireld heeft een lucratief contract bij Al-Duhail, waar hij nog voor twee seizoenen vastligt. Antwerp moet dus een afkoopsom voor hem betalen én de voetballer een hoog salaris geven. De Qatarese club betaalde een paar maanden geleden nog vijftien miljoen euro voor de verdediger.

Mark van Bommel
Overmars zou voor de trainersvacature inzetten op Mark van Bommel. De druk zal vanaf de eerste dag torenhoog zijn voor de Nederlandse oefenmeester, die bij PSV en VfL Wolfsburg vroegtijdig moest vertrekken. Mocht Antwerp erin slagen om de selectie flink te versterken, dan moet de trainer vanaf dag één presteren. Een nieuw ontslag kan hij zich niet veroorloven in zijn beginnende carrière.

Reacties

gerelateerd