Sky Sports: Timber hakt knoop door en kiest voor Premier League

16 mei 2022, 15:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jurriën Timber gaat komend seizoen aan de slag in de Premier League. Als Manchester United een akkoord weet te bereiken met Ajax, maakt de twintigjarige centrumverdediger na dit seizoen de overstap naar de Premier League. Timber verkiest een verlengde samenwerking met Erik ten Hag boven een overstap naar Bayern München.

Dat meldt Sky Sports. Ook de Duitse grootmacht heeft interesse in de verdediger, maar hij lijkt naar Manchester United te verkassen. De eerste gesprekken tussen het management van Timber en Manchester United hebben reeds plaatsgevonden. Het zou een fraaie opsteker zijn voor Ten Hag, die in Timber een belangrijke verdediger zet om de defensie te versterken.

Timber, die dit seizoen is uitgegroeid tot een van de beste spelers van de Eredivisie, zal voor een fors bedrag moeten worden losgeweekt bij Ajax. De verdediger heeft een contract tot de zomer van 2024 in Amsterdam. Ajax hoopte zijn verbintenis op korte termijn te verlengen, maar dat lijkt niet meer nodig. Grote vraag is voor hoeveel Timber kan worden verkocht.

De twintigjarige Oranje-international is zeker niet de enige speler van Ajax die op weg is naar de uitgang. Noussair Mazraoui verkast waarschijnlijk naar Bayern München, terwijl ook Ryan Gravenberch die kant op lijkt te gaan. Voor Sébastien Haller, Antony en Edson Álvarez bestaat bovendien veel interesse uit het buitenland.

Lees ook: Van Unnerstall tot de Timbers: dit is ons Team van het Jaar

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Peer64
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ach het is pas waar als de handtekeningen zijn gezet.....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen