De Mos tipt PSV Braziliaanse goalie: "Is echt een goede keeper"

De Mos tipt PSV Braziliaanse goalie: "Is echt een goede keeper"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

16 mei 2022 – PSV lijkt komende zomer op zoek te gaan naar een nieuwe doelman. Aad de Mos vindt dat de Eindhovenaren een absoluut een nieuwe goalie nodig hebben, wegens de tegenvallende en wisselende prestaties van Yvon Mvogo en Joël Drommel. De 75-jarige analist tipt de Brabantse club de doelman van Red Bull Bragantino.

"Ik zou de Braziliaanse keeper Cleiton halen", begint De Mos zijn verhaal bij het Eindhovens Dagblad. "Ik heb daar wat beelden van gezien, dat is echt een goede keeper. Met de connecties van Gomes zou dat gewoon moeten kunnen lukken", doelt de oud-trainer op de bekenden die de Brazliliaanse oud-doelman Gomes heeft rondlopen in Zuid-Amerika.

Bij Red Bull Bragantino staat de 24-jarige doelman momenteel tiende in de Braziliaanse competitie. Voordat hij vertrok naar de Braziliaanse middenmotor kwam Cleiton uit voor Atlético Mineiro. Daarnaast wordt de doelman zo nu en dan geselecteerd voor de nationale ploeg van Brazilië, waar hij Ederson en Alisson Becker voor zich moet dulden. 

Jasper Cillessen
Hoewel Mvogo de laatste weken beter voor de dag kwam, lijkt PSV komende zomer op zoek te gaan naar een nieuwe sluitpost. De Mos hoopt dat PSV daarvoor terugkeert naar de Braziliaanse markt, waar ze naar zijn mening ook meer moeten gaan scouten. Echter lijkt de Brabantse club het dichter bij huis te zoeken. De namen van Jasper Cillessen en de Belgische Hendrik van Crombrugge worden genoemd in het Philips Stadion.

Reacties

gerelateerd