Spaanse media weten het zeker: 'Mbappe komt naar Real Madrid'

16 mei 2022, 13:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kylian Mbappé is tijdens de uitreiking van de prijs voor de Speler van het Jaar van de Ligue 1 ingegaan op de geruchten over zijn toekomst. De Franse aanvasleider heeft een keuze gemaakt, maar liet nog in het midden voor welke club hij heeft gekozen. Spaanse media weten echter zeker dat de Fransman tekent bij Real Madrid.

Mbappé was zondagavond aanwezig bij het gala van de spelersvakbond in Frankrijk, waar hij voor de derde keer werd uitverkozen tot Speler van het Jaar in de Franse competitie. Mbappé heeft tijdens het gala iets meer duidelijkheid gegeven over zijn toekomst, maar wilde nog niet kwijt naar welke club hij na dit seizoen vertrekt. PSG wil hem ontzettend graag behouden, terwijl Real Madrid er alles aan doet om de 23-jarige spits te halen.

Dit is niet het juiste moment om daar iets over te zeggen, maar mijn besluit staat bijna vast", gaf Mbappé zondag aan. "Voordat ik in juni aansluit bij de nationale ploeg, maak ik bekend waar mijn toekomst ligt. Het duurt nog een paar dagen tot alles officieel is." Spaanse media weten in ieder geval zeker dat Mbappé heeft gekozen voor Real Madrid. Volgens Marca is alle moeite van PSG om de aanvaller te behouden voor niets is geweest en Mbappé zelf nooit twijfels heeft gehad over zijn keuze voor de kampioen van Spanje. Ook Real Madrid is optimistisch over de mogelijke komst van de Franse aanvalsleider.

Paris Saint-Germain

Een vertrek van Mbappé uit Parijs hing al langer in de lucht. Paris Saint-Germain baalt echter van de transfervrije overstap, waardoor de steenrijke club er alles aan heeft gedaan om Mbappé te behouden. Zo kreeg de spits een flink verbeterde aanbieding van zijn huidige werkgever, maar blijft hij volgens Spaanse media bij zijn keuze om naar Real Madrid te verkassen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen