Feyenoord en Hannover zijn het niet eens, Diemers keert terug

16 mei 2022, 12:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sinds de winterstop komt Mark Diemers op huurbasis uit voor het Duitse Hannover 96, maar een langer verblijf bij de Duitse lijkt er niet in te zitten. Feyenoord en de nummer elf van de Tweede Bundesliga zijn het niet eens geworden over de transfersom voor de middenvelder, waardoor hij weer terugkeert in Rotterdam.

Dat schrijft het Duitse medium BILD atlhans. Diemers vertrok in de winterse transferperiode bij Feyenoord, aangezien hij bij de Stadionclub geen uitzicht had op veel speelminuten. Met Hannover 96, een middenmotor op het tweede nivea van Duitsland, vond hij een tijdelijke optie. Aangezien de Duitsers niet willen voldoen aan de transfersom die Feyenoord verlangt voor Diemers eindigt zijn verblijf in Duitsland.

Hannover 96 in eerste instantie gewoon door met Diemers, maar komt er met Feyenoord niet uit overde transfersom Wat de Rotterdamse club vraagt voor de 28-jarige middenvelder, is momeneel nog niet duidelijk. Feyenoord legde twee jaar geleden zelf een transfersom van naar verluidt één miljoen euro op tafel voor Diemers.

Vermoedelijk zal Diemers maar tijdelijk terugkeren naart De Kuip, aangezien de geboren Leeuwarder niet in de plannen van Feyenoord-trainer Arne Slot lijkt voor te komen. Geïnteresseerde clubs zullen echter wel een transfersom over moeten hebben voor Diemers, wiens contract nog doorlopt tot medio 2023.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Jones9899
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is al een kunst om in elk geplaatst item een schrijffout te typen maar inmiddels is het hier bij fcupdate vaste prik dat er minimaal 2 fouten p.st. zijn.. Kom op fcupdate doe hier eens wat aan! Analfabetisme

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen