Nieuwe uitdaging in België lonkt voor Van Bommel

16 mei 2022, 12:34   Bijgewerkt: 16 mei 2022, 12:50

Een nieuwe uitdaging als hoofdtrainer lonkt voor Mark van Bommel. De oud-trainer van PSV is één van de topkandidaten op de nieuwe trainer van het Belgische KRC Genk te worden. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Van Bommel zou momenteel gesprekken voeren met de Belgische club. De huidige trainer, Bernd Storck, lijkt deze week te vertrekken. De geboren Limburger zou hem moeten gaan opvolgen in Genk, maar heeft wel concurrentie va Wouter Vrancken Besnik Hasi. Van Bommel zou door de club wel worden gezien als de belangrijkste kandidaat.

KRC Genk eindigde in de Belgische competitie als achtste, waardoor het nog wel een ticket voor de play-offs voor Europees voetbal wist te grijpen. Daarin deed de club het niet slecht, maar duidleijk is wel dat er komend seizoen gee Europees voetbal gespeeld gaat worden in Genk. 

Desondanks zou het voor Van Bommel een mooie uitdaging zijn. De 49-jarige coach werd dit seizoen al vroegtijdig ontslagen door het Duitse VfL Wolfsburg, dat na zijn vertrek niet beter is gaan presteren. De opvolger van Van Bommel, Florian Kohfeldt, moest dit weekend namelijk ook al vertrekken bij de Duitse club. VfL Wolfsburg is dit seizoen teleurstellend als twaalfde geëindigd in de Bundesliga

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Peer64
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik hoop dat ze de directheid en eigenwijsheid van Van Bommel aankunnen daar in Vlaanderen......

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen