'Benfica wil Götze verleiden en houdt legendarisch nummer 10 vrij'

'Benfica wil Götze verleiden en houdt legendarisch nummer 10 vrij'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

16 mei 2022 – Benfica hoopt zich op korte termijn te verzekeren van de komst van Mario Götze. De 29-jarige middenvelder, die momenteel onder contract staat bij PSV, moet cach Roger Schmidt volgen van Eindhoven naar Lissabon. Benfica heeft er veel voor over om de spelmaker aan de selectie toe te voegen.

Volgens het Portugese Record wil Benfica de middenvelder verleiden door het legendarische rugnummer tien, in het verleden onder meer gedragen door Eusebio, te reserveren voor Götze. Na het vertrek van Luca Waldschmidt naar VfL Wolfsburg in de zomer van 2021 heeft geen speler het rugnummer meer gedragen. Ook Benfica-legende Mário Coluna had het nummer ooit op de achterkant van zijn shirt.

Götze moet in hun voetsporen treden. De middenvelder heeft nog een doorlopend contract bij PSV, maar onderhoudt een goede band met zijn huidige coach Schmidt. Omdat de Duitser naar Benfica verkast, lijkt de kans groot dat hij bij PSV zal gaan winkelen. Naast Götze is ook Erick Gutiérrez in beeld.

Onlangs maakte het Eindhovens Dagblad bekend dat PSV dolgraag verder wil met Götze, die nog geen beslissing heeft genomen over zijn toekomst. Dit seizoen was de ervaren middenvelder goed voor vier doelpunten en evenveel assists in de Eredivisie.

Reacties

gerelateerd