Van Polen baalt van onrust bij degradant PEC: "Ga bier drinken"

16 mei 2022, 10:18

Bram van Polen baalt van de gang van zaken bij PEC Zwolle. Binnen de club zouden algemeen directeur Marcel Boudesteyn en technisch manager Mike Willems op gespannen voet met elkaar leven. Die interne onrust zou ook zorgen voor spanningen bij het kantoorpersoneel. De aanvoerder vindt dat het snel opgelost moet worden.

De verdediger noemt de onderlinge spanningen in gesprek met De Stentor 'heel slecht'. "Het zou goed zijn als mensen intern eerlijk tegen elkaar zijn en we als club allemaal dezelfde kant op willen. Ik vind dat het momenteel heel slecht gaat, mensen moeten hun verantwoordelijkheid pakken. Ik vind momenteel dat een hoop mensen een mening hebben, maar het zou fijn zijn dat die mensen gewoon bij elkaar gaan zitten en dingen uitspreken naar elkaar."

De kans bestaat dat de voetballer zelf in actie komt, hij wil bijdragen aan rust binnen de club. "Misschien ga ik nog wel wat mensen bellen en hen wijzen op het clubbelang. Dat moet vooropstaan in plaats van de ego's. De onrust werkt ook door in de spelersgroep", aldus Van Polen. "Hoe het nu gaat, helpt ons niet verder. Ik wil dat mensen dat beseffen. Hou dingen gewoon intern, bespreek dat met elkaar, boek een zaaltje, ga bier drinken en spreek elkaar keihard aan."

Dick Schreuder

Bram van Polen speelt volgend seizoen met PEC Zwolle in de Keuken Kampioen te spelen. Dick Schreuder kwam tijdens dit seizoen voor  de groep te staan  in de Hanzestad. Hij wist de ploeg niet te behouden voor het hoogste niveau, maar het sentiment keerde wel. De verdediger hoopt dan ook dat de trainer aanblijft. "Hij heeft ons op een manier laten voetballen waarbij we het publiek weer achter ons hebben gekregen. Ik geloof erin dat we met hem kunnen promoveren.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen