Rentree Overmars bij Ajax? "Als Derksen het kan..."

Rentree Overmars bij Ajax? "Als Derksen het kan..."

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

16 mei 2022 – Erik ten Hag denkt niet dat het uitgesloten is dat Marc Overmars zijn rentree maakt bij Ajax. De directeur voetbalzaken moest vertrekken wegens grensoverschrijdend gedrag, maar volgens Ten Hag heeft hij zichzelf daarmee niet onmogelijk gemaakt bij de Amsterdamse topclub.

Of Ten Hag en Overmars samen ooit terugkeren in Amsterdam? "Dat is een romantische gedachte. We zijn samen heel succesvol geweest. Het is moeilijk om te zeggen dat het gebeurt, maar het zou zeker kunnen", zegt de naar Manchester United vertrekkende Ten Hag. "Het grensoverschrijdend gedrag is een maatschappelijk probleem, want je ziet het overal: in de politiek en in het bedrijfsleven. Alles is met The Voice begonnen en hoeveel zaken hebben we daarna niet gehad? Als Johan Derksen terug kan..."

Lees ook: Ten Hag verklaart keuze voor United en wil Ronaldo behouden

Ten Hag hoopt dat Schreuder dezelfde steun zal krijgen van het technische hart van de topclub als hij jarenlang kreeg van de voormalig aanvaller. "Marc is voor mij natuurlijk ontzettend waardevol geweest: als klankbord en als ruiswegnemer. Hij bleek voor mij de perfecte technisch directeur. Hopelijk krijgt Alfred ook zulke mensen om zich heen, want het team rondom het team is ontzettend belangrijk."

Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar namen het stokje over van Overmars, die momenteel bij FC Antwerp werkt. Vooral over Huntelaar klinken positieve geluiden. "Hij kwam toen de transfermarkt dicht was, dus moet hij zich nu écht bewijzen. Maar hij heeft zeker een aantal overeenkomsten met Overmars", voorspelt Ten Hag.

Reacties

gerelateerd