Van Hanegem: "Als Bijlow fit is, meteen opstellen in Tirana"

Van Hanegem: "Als Bijlow fit is, meteen opstellen in Tirana"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

15 mei 2022 – Willem van Hanegem vindt dat Justin Bijlow zo snel als mogelijk terugkeert tussen de palen van Feyenoord. De Rotterdamse sluitpost kampt al weken met blessureleed, waardoor zijn back-up Ofir Marciano het doel verdedigt. Dat doet de Israëliër bepaald niet overtuigend.

Van Hanegem zag zijn ploeg in de laatste wedstrijd van het Eredivisie-seizoen een 1-2 nederlaag slikken tegen FC Twente. 'De laatste wedstrijd voor de finale, dan kan het zijn dat de spelers er in de competitie niet helemaal bij zijn. Geen probleem, maar ik denk toch dat de keeper met een klotegevoel dat veld is afgestapt. Ofir Marciano liet het bepaald niet zien en dan kunnen het voor hem echt tien lange dagen tot de finale worden', schrijft hij in zijn column van het Algemeen Dagblad.

Lees ook: Feyenoord-coach Slot komt met viermaal goed nieuws uit ziekenboeg

Van Hanegem vindt daarom dat Marciano, mits het mogelijk is, plaats moet maken onder de lat. 'Als Justin Bijlow er daadwerkelijk in slaagt om volledig mee te trainen, dan zou ik hem gewoon meteen weer opstellen in Tirana. Waarom niet? Als je het geen optie vindt, laat hem dan rustig aan doen en zich helemaal richten op de nieuwe competitie.'

Bijlow leek dit seizoen niet meer in actie te komen, maar kan op 25 mei mogelijk toch zijn rentree maken. In Tirana wacht de ontmoeting met het Italiaanse AS Roma.

Reacties

gerelateerd