Interessante optie: Suárez deze zomer transfervrij op te pikken

Interessante optie: Suárez deze zomer transfervrij op te pikken

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

15 mei 2022 – De periode van Luis Suárez bij Atlético Madrid zit er zeer spoedig op. De huidige nummer drie van La Liga speelt nog twee competitiewedstrijden en daarna zal Suárez transfervrij op te pikken zijn. Hij krijgt zondagavond in de thuiswedstrijd tegen Sevilla, samen met Héctor Herrera nog een afscheid in het Wanda Metropolitano.

Suarez kwam twee jaar geleden over van FC Barcelona en had vorig seizoen een groot aandeel in het kampioenschap van Atlético Madrid. Dit seizoen kwam hij tot elf competitiedoelpunten, maar moest hij het voornamelijk doen met reserveplekken. De club heeft besloten het aflopende contract van Suárez niet te verlengen, waardoor hij komende zomer transfervrij is.

Daarmee komt er een interessante optie bij voor veel clubs. Met zijn 35 jaar zal hij niet meer door de absolute top opgepikt worden, maar voor de categorie daaronder zou hij nog wel van grote waarde kunnen zijn. Zo zijn naar verwachting bijvoorbeeld Ajax en PSV komende zomer nog op zoek naar een nieuwe spits, doordat op dat gebied het een en ander staat te gebeuren. Eran Zahavi, Carlos Vinicius en Brian Brobbey vertrekken, terwijl er aan Sébastien Haller wordt getrokken

Ook Dybala vertrekt
In diverse media werd eerder al gemeld dat Paulo Dybala transfervrij vertrekt bij Juventus, maar inmiddels heeft de Argentijn dat zelf ook bevestigd. De 28-jarige aanvaller neemt komende maandag afscheid van het Juventus-publiek. Eerder werd hij al in verband gebracht met Atlético Madrid om Suarez op te volgen.

Reacties

gerelateerd