Ten Hag skipt Curaçao-trip Ajax: "Bezighouden met selectie United"

15 mei 2022, 18:19   Bijgewerkt: 15 mei 2022, 19:50

Hoewel zijn contract nog doorloopt tot 30 juni, gaat trainer Erik ten Hag niet mee op trainingskamp naar Curaçao. Op de persconferentie na afloop van het duel met Vitesse geeft hij aan dat vanaf maandag de blik op Manchester United gaat. Er staat maandag nog een feest met het personeel van Ajax op de planning en daarna is zijn Amsterdamse periode ten einde.

"Er is morgen nog een feest met het personeel, maar ik reis niet meer af naar Curaçao. Dat is wel begrijpelijk denk ik, want er is bij Manchester United veel werk te doen. Dat is bij iedere club zo. In de staf, maar ook in de selectie moet nog een aantal dingen worden georganiseerd. Vanaf maandag gaan we ons daar intensief mee bezighouden."

Dat betekent overigens niet dat Ten Hag vanaf nu alleen nog maar bezig is met Manchester United, want hij heeft ook nog een vakantie op de planning staan. "Timemanagement is dan belangrijk. Het was een zwaar seizoen en dus moet de accu ook weer worden opgeladen." In zijn laatste wedstrijd met Ajax kwam Ten Hag niet tot een overwinning. Toch was hij niet ontevreden na het 2-2 gelijke spel tegen Vitesse.

Lees ook: Kampioen Ajax sluit tijdperk Ten Hag met remise bij Vitesse

"De eerste helft was een genot voor het oog. Dit is het einde van een mooie reis die ik bij Ajax heb meegemaakt. Veel titels, maar ook aantrekkelijk voetbal. De identiteit van Ajax is bevestigd en daardoor heb ik een voldaan gevoel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als hij daar de boel op de rit krijgt is het een wereldprestatie, maar ik verwacht het niet eerlijk gezegd.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen