Messi terug naar FC Barcelona? Vader werkt speculaties in de hand

Messi terug naar FC Barcelona? Vader werkt speculaties in de hand

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

15 mei 2022 – Een opmerkelijk bericht uit Spanje: Jorge Messi, de vader en tevens zaakwaarnemer van Lionel Messi, is zondagochtend aangekomen op het vliegveld van Barcelona. Dat heeft de speculatie over een mogelijke terugkeer van de Argentijn enorm in de hand gewerkt.

De Spaanse media maken allemaal melding van de komst van Messi senior bij de privé-vliegterminal op de luchthaven van de stad. Daar werd Jorge Messi gevraagd of zijn zoon ooit weer voor FC Barcelona zal spelen. "Dat hoop ik, ooit", reageerde hij kort, maar zeer krachtig alvorens hij zijn auto instapte. Wat Messi sr. komt doen in de Catalaanse stad, is niet bekend.

Wel gaf hij te kennen dat zijn zoon voorlopig niet naar Barcelona zal komen, want in de zomer gaat de speler van Paris Saint-Germain niet op vakantie naar de stad waar hij jarenlang voetbalde, zei zijn vader. Op de vraag of zijn zoon momenteel wel gelukkig bij de Ligue 1-club, reageerde Messi enigszins ingetogen. "Nou, ja...", waren de woorden die Messi daaraan besteedde. 

Lees ookSpaanse media worden gek: Mbappé gesignaleerd in Madrid

Messi is bezig aan zijn eerste seizoen bij Paris Saint-Germain, maar daar heeft hij de enorme verwachtingen niet waar kunnen maken. Hoewel de Franse titel werd gepakt, viel het spel van de PSG tegen en met name de uitschakeling in de Champions League deed veel pijn. Over de toekomst van Messi is weinig bekend, in principe heeft hij nog een contract tot en met 2023 bij PSG. 

Reacties

gerelateerd