Feyenoord schrikt: Kökcü moet naar kant met voetblessure

Feyenoord schrikt: Kökcü moet naar kant met voetblessure

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

15 mei 2022 – Voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Twente kampten diverse Feyenoorders al met pijntjes en nu heeft het nogmaals slecht blessurenieuws ontvangen. Tijdens het duel moest Orkun Kökcü de strijd namelijk staken met een voetblessure. Hoe ernstig de blessure precies is, is niet duidelijk en zal moeten blijken uit de komende dagen.

Feyenoord speelt zondagmiddag de laatste wedstrijd van de competitie, maar is eigenlijk al niet meer geïnteresseerd in het resultaat. Het is al zeker van de derde plek en heeft nog een belangrijke wedstrijd op het programma staan: de finale van de Conference League op 25 mei tegen AS Roma. Daarom was het vooral het devies om heelhuids de wedstrijd door te komen, maar dat ging na rust fout.

Ramiz Zerrouki kwam met een stevige tackle in, raakte wel de bal, maar vervolgens ook de wreef van Kökcü. De middenvelder werd vervolgens minutenlang behandeld, maar kon ook niet verder. In minuut 55 werd hij naar de kant gehaald, wellicht uit voorzorg. Ook Gernot Trauner en Reiss Nelson deden uit voorzorg niet mee, aangezien zijn hamstring klachten hadden.

Reacties

gerelateerd