'Twee clubs vechten om Pogba; Arsenal gaat bieden op City-speler'

'Twee clubs vechten om Pogba; Arsenal gaat bieden op City-speler'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

14 mei 2022 – Juventus hoopt dat Paul Pogba komende zomer weer in Turijn speelt. De middenvelder kan transfervrij vertrekken bij Manchester United en kan dus terugkeren bij zijn oude liefde. Ook Paris Saint-Germain zou nog steeds hopen op de komst van de middenvelder. Manchester City heeft inmiddels de hoop opgegeven.

De stadgenoot van zijn huidige club wilde qua salaris ver gaan voor Pogba, maar toch is een transfer voor hem onbespreekbaar, weet Gianluca Di Marzio. Hij wil de supporters van Manchester United geen pijn doen door naar de concurrent te vertrekken. Hij gaat liever naar het buitenland na zes seizoenen in Engeland. In Turijn wordt hij met open armen ontvangen, mocht hij terug willen. Tussen 2012 en 2016 speelde hij al bij De Oude Dame, waar hij zijn beste periode uit zijn loopbaan beleefde.

Pogba maakte zoveel indruk dat United meer dan honderd miljoen voor hem neerlegde. Nu kan hij gratis terugkeren. De middenvelder kreeg in zijn laatste seizoenen in Manchester meerdere keren kritiek, maar de beleidsbepalers van Juventus hebben er alle vertrouwen in dat hij zijn oude niveau kan aantikken in het Allianz Stadium. PSG denkt ook dat de middenvelder iets toe kan voegen aan de ploeg, waar het middenveld al overvol is met grote namen. In Parijs kan hij meer verdienen dan bij de Italiaanse club. Maar niet alleen geld speelt een rol, bewijst het feit dat hij Manchester City afwees.

Gabriel Jesus
Waar Pogba vertrekt uit Manchester lijkt ook Gabriel Jesus bezig te zijn aan zijn laatste dagen in de havenstad. De spits van City kan de overstap maken naar Arsenal, dat serieus wil betalen voor de Braziliaan. De Londenaren bereiden volgens Fabrizio Romano een openingsbod voor. The Citizens zouden tussen de vijftien en zestig miljoen euro willen hebben.

Reacties

gerelateerd