Steijn sneert nog eens naar NAC: "Zij lekker terug, wij zijn door"

Steijn sneert nog eens naar NAC: "Zij lekker terug, wij zijn door"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

14 mei 2022 – Sem Steijn was de afgelopen week de meest besproken speler rond het tweeluik tussen ADO Den Haag en NAC Breda. De twintigjarige middenvelder was trefzeker in de heenwedstrijd en vierde dit met een middelvinger richting de supporters van de tegenstander, een reactie op het vertrek van zijn vader Maurice Steijn bij de club. Nu alles achter de rug is, kon hij het niet laten een laatste sneer uit te delen. 

"Ik heb me gewoon goed kunnen focussen", zei Steijn tegen ESPN ondanks alle bedreigingen die hij in aanloop naar de return heeft ontvangen. "Na die actie (de middelvinger, red.) heb ik veel meer steun gehad dan bedreigingen. Dat doet me ook veel meer. Ik heb ook wel wat nare berichten gehad, m'n zusje kreeg ze ook binnen."

"Maar uit het hele land krijg ik ook berichtjes binnen met 'je bent een topper'. Dat doet me veel meer", herhaalde Steijn, die zelfs stelde dat zijn gebaar richting de NAC-tribune voor meer begrip heeft gezorgd. "Ik heb het idee dat mensen door die actie hebben gezien wat dit met een familie doet."

Sneer
Steijn herhaalde zijn eerdere woorden en noemde de actie opnieuw 'niet handig'. Hij stelde dat er toen te veel emoties in het spel waren, maar kon een nieuwe sneer naar de uitgeschakelde club niet laten. "NAC lekker terug en wij zijn door", zei hij met een glimlach.

Reacties

gerelateerd