Janssen laat duel Oranje sowieso schieten: "Bruiloft gaat door"

14 mei 2022, 14:41

Wanneer Vincent Jansen tot de definitieve selectie van Oranje behoort, laat hij de interland op 3 juni in en tegen België schieten. Een dag na dat duel in de Nations League stapt de spits in de Verenigde Staten in het huwelijksbootje. "Zijn bruiloft gaat zeker door", zegt zijn moeder Annemarie Verstappen.

"Hij is al een jaar bezig om dat allemaal goed te organiseren", laat Verstappen weten aan De Telegraaf. Janssen hoorde gisteren dat hij tot de voorlopige selectie van het Nederlands elftal behoort. Dat had de spits zelf ook niet zien aankomen. "Hij vond het wel een enorme verrassing dat hij weer voor Oranje is geselecteerd. Maar het is nog maar de voorselectie, dus er is nog geen reden om je al ergens druk over te maken."

Lees ook: Mexicaanse media over Oranje-selectie Janssen: 'Nee

De komende interlandperiode speelt Oranje ook tegen Wales (uit, 8 juni), Polen (thuis, 11 juni) en Wales (thuis, 14 juni). Het is nog onduidelijk of Janssen voor die wedstrijden beschikbaar is. Janssen zocht volgens het Algemeen Dagblad al wel contact met de KNVB om te bespreken wat wijsheid is. De voormalige topscorer van de Eredivisie hoort 27 mei of Louis van Gaal hem selecteert voor de definitieve selectie.

Janssen speelt sinds de zomer van 2019 voor het Mexicaanse Monterrey, waarvoor hij dit seizoen drie keer scoorde in 28 duels.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen