Fabregas gratis op te pikken: "Slechtste jaar uit mijn carrière"

14 mei 2022, 14:04   Bijgewerkt: 14 mei 2022, 14:09

Cesc Fabregas vertrekt na dit seizoen bij AS Monaco. De 35-jarige Spanjaard denkt nog niet aan stoppen en wil een frisse start maken. "Dit jaar was zo slecht, op deze manier wil ik mijn carrière niet beëindigen."

Fabregas heeft een dramatisch seizoen achter de rug. Door blessureleed stond hij vrijwel het hele seizoen aan de kant. In september kwam de voormalig middenvelder van Arsenal en FC Barcelona voor de laatste keer in actie voor Monaco.

"Het was niet alleen het slechtste jaar uit mijn carrière, ook van mijn leven", zegt Fabregas tegen So Foot. "Als ik niet gelukkig ben als voetballer, ben ik dat ook niet als persoon. Ik heb dit jaar veel geleden en mentaal was het zwaar. Je moet sterk blijven, maar soms gebeuren dingen met een reden. Ik ben blij dat dit gebeurde op mijn 35ste en niet op mijn 25ste."

Fabregas is deze zomer transfervrij op te pikken. "Mijn contract loopt in juni af en ik ben op zoek naar een frisse start. Ik wil blijven spelen en genieten van het voetbal. Ik sta voor alles open en wil gewoon lol hebben. Waar dat gebeurt, doet er niet toe."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou Feyenoord, open kans.

Ajax666
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vergeet het salaris niet, zo'n gast vraagt toch teveel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen