Ajax hervat gesprek met Leipzig; afkoopsom voor Wijndal bekend

Ajax hervat gesprek met Leipzig; afkoopsom voor Wijndal bekend

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

14 mei 2022 – Ajax hervat volgende week de gesprekken met Brian Brobbey over een definitieve overstap. De twintigjarige spits wordt dit seizoen gehuurd van RB Leipzig, waar hij ook komend seizoen niet in de plannen voor lijkt te komen. Ajax zal hopen dat Leipzig een niet al te hoge transfersom hanteert.

Toch ligt dat niet voor de hand. Afgelopen zomer verbond Brobbey zich voor jaren aan de Duitse topclub, nadat hij transfervrij was vertrokken bij Ajax. De ijzersterke spits zal nu voor een transferbedrag moeten worden losgeweekt. Volgens transferexpert Fabrizio Romano zijn de Amsterdammers dat wel van plan. Ajax en Leipzig hervatten komende week de gesprekken.

Ook over Owen Wijndal worden volop gesprekken gevoerd. De linksback en aanvoerder van AZ wordt in Amsterdam gezien als de ideale opvolger van Nicolás Tagliafico, die na jaren toe lijkt aan een transfer. Wijndal staat al maanden op de verlanglijst van de topclub.

Voor Wijndal zal de portemonnee wel moeten worden getrokken, al valt het transferbedrag mee. De 22-jarige linksback heeft volgens De Telegraaf een afkoopclausule in zijn contract staan, waardoor hij komende zomer voor tien miljoen euro op te pikken is. 

Reacties

gerelateerd