Jetro Willems staat open voor Eredivisie-rentree: "Zou ik overwegen"

14 mei 2022, 10:08

Jetro Willems moet komende zomer op zoek naar een nieuwe club en zou het geen probleem vinden om terug te keren naar Nederland. De linksback, die in het verleden nog furore maakte bij PSV en het Nederlands elftal, beschikt over een aflopend contract bij het Duitse Greuther Fürth, dat degradeerde uit de Bundesliga.

Onlangs wakkerde Willems de geruchtenstroom al aan door op Twitter een conversatie met zijn zoontje te delen. Willems schreef dat zijn zoon zei dat hij terug moest keren naar PSV. Willems zelf zag dat wel zitten. "Voor mij was het geen open sollicitatie, maar meer iets om te laten zien hoe een kind soms omgaat met een tegenslag. Hij is vijf en ik vond het een mooie relativering, want op zo'n moment baal je als sportman enorm", doelt de verdediger in gesprek met het Eindhovens Dagblad op de degradatie.

Toch was het volgens de linkspoot geen open sollicitatie. "Als ik bij PSV wil solliciteren, dan doe ik dat niet via Twitter. Ik heb namelijk de nummers van de mensen die het voor het zeggen hebben bij PSV. Op dit moment speelt er niks, maar zelf zou ik het zeker overwegen om weer terug te keren in de Eredivisie indien die optie zich concreet voordoet."

De 28-jarige back debuteerde bij Sparta en verkaste al op zeventienjarige leeftijd naar PSV, waar hij zes seizoenen speelde en uitgroeide tot de jongste EK-debutant ooit. Na succesvolle jaren in Eindhoven speelde de back bij Eintracht Frankfurt, Newcastle United en dus Greuther Fürth.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jvdm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goede vervanger van Malacis bij Feyenoord

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen