Razendsnelle tegenzet Argentinië: Senesi in voorselectie

13 mei 2022, 23:42

De situatie rond Marcos Senesi heeft een volgend hoofdstuk gekregen: nadat de sterke geruchten de ronde deden dat Italië een oproep zou hebben gestuurd naar de Feyenoord-verdediger, is Senesi vrijdagavond ook opgenomen in de voorselectie van Argentinië. Dat laatste zat hij eerder al weleens, maar is ditmaal extra gevoelig.

Als Senesi voor het eerst de voorselectie, waarin ook Ajax-verdedigers Lisandro Martinez en Nicolas Tagliafico zitten, zou overleven, kan hij in actie komen in de komende interlands van Argentinië. Dat deed hij nooit eerder: verder dan Argentinië O23 kwam Senesi vooralsnog niet. Bondscoach Lionel Scaloni speelt op 1 juni de Finale Finalissima als winnaar van de Copa América tegen Italië, de winnaar van het EK.

Normaliter een fraaie wedstrijd om te debuteren voor Senesi, maar het duel heeft een extra lading gekregen nadat vrijdagavond naar buiten kwam dat Roberto Mancini de verdediger ook een oproep zou hebben gestuurd. Aangezien de Feyenoorder ook een Italiaanse achtergrond heeft, mag hij ook voor het laarsland uitkomen. Omdat hij bij Argentinië überhaupt nooit de selectie heeft gehaald, zou die overstap interessant kunnen zijn.

Lees ook: 'Plotwending voor Feyenoord-verdediger Senesi: Italiaans international?'

Senesi zou de voorkeur vooralsnog weliswaar geven aan Argentinië, maar als hij daar uit beeld blijft, kan een overstap naar Italië – waar er met routiniers Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini en Francesco Acerbi wel perspectief lijkt voor de toekomst – interessant zijn voor Senesi. Aangezien er ook veel belangstelling voor zijn diensten is vanuit de Serie A, zou de verdediger met die keuze een dubbelslag kunnen slaan. Bij welk land zit hij bij de selectievoor de Finale Finalissima?

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Duidelijk een gewilde verdediger. Goed voor wat extra miljoenen in de kas van ons aller Feyenoord!.

Ajax666
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat zijn 010 spelers nou waard, kan nooit veel zijn!!!

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je kan niet eens feyenoord schrijven, met zulke losers is geen gesprek aan te knopen whahaha.Wees nou maar blij met je gekregen titel ,heb je tenminste nog wat.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen