'Ajax stelt voorlopig géén opvolger van Overmars aan'

'Ajax stelt voorlopig géén opvolger van Overmars aan'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

13 mei 2022 – Het heeft er alle schijn van dat Ajax voorlopig geen opvolger gaat aanstellen voor directeur voetbalzaken Marc Overmars. De club gaf aan dat er gezocht zou worden naar een vervanger, maar volgens De Telegraaf is de club tevreden over het 'onafscheidelijke duo' technisch manager Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar. Extern wordt de zoektocht derhalve voorlopig gestaakt. 

Dat schrijft de ochtendkrant in een analyse. Het dagblad noemt de aanstelling van Alfred Schreuder het eerste 'tastbare resultaat' van H2, zoals Huntelaar en Hamstra als bijnaam worden genoemd. Zij vullen de leegte van Overmars goed in, want ondanks dat er bij de aanstelling van The Hunter werd aangegeven dat Ajax (extern) op jacht ging naar een vervanger van Overmars, komt die er voorlopig vermoedelijk dus niet.

'Nu een buitenstaander aantrekken voor de functie directeur voetbalzaken, zou op zijn zachtst gezegd onpraktisch zijn', schrijft De Telegraaf over de situatie in de Johan Cruijff Arena. Diegene zou moeten gaan werken met een coach die hij zelf niet binnengehaald heeft én de lijntjes voor het samenstelling van de selectie voor het komende seizoen, zijn eveneens al uitgegooid zonder een opvolger.

Lees ookTen Hag is Overmars niet vergeten: ''Deze titel is ook van hem''

'Het duo schaakt op meerdere borden, rondde de komst van Schreuder vlot en soepel af en durft duidelijke maatregelen te nemen', looft het medium Huntelaar en Hamstra. 'Duidelijk is dat het een hete Amsterdamse transferzomer wordt. Een waarin H2 zich definitief op de Ajax-kaart kan zetten of na het wegen te licht wordt bevonden.' Jordi Cruijff was in beeld om Overmars op te volgen, maar hij koos ervoor om bij FC Barcelona te blijven.

Scoort Dessers vanavond minimaal twee keer?
Win bijna 20x je inzet via Jacks.nl.

Wint Feyenoord vanavond via Strafschoppen?
Win bijna 13x je inzet via Jacks.nl.
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Reacties

gerelateerd