Cristiano Ronaldo steunt komst van Ten Hag: "Geef hem de tijd"

Cristiano Ronaldo steunt komst van Ten Hag: "Geef hem de tijd"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

13 mei 2022 – Cristiano Ronaldo (37) heeft zijn steun uitgesproken over de komst van Erik ten Hag. De Portugese superster liet op de website van zijn Manchester United zijn licht zijn schijnen over de aanstelling van de huidige trainer van Ajax. "De dingen moeten veranderen zoals hij wil", sprak hij zijn steun uit voor de plannen die voor het komende seizoen gemaakt worden. 

Dat heeft Ronaldo laten weten in het interview op het clubkanaal van The Red Devils. "Wat ik van Ten Hag weet, is dat hij fantastisch werk heeft geleverd bij Ajax en dat hij een ervaren coach is", begint de Portugees zijn verhaal. Ronaldo werd als speler van Juventus in zijn eerste seizoen in Turijn uitgeschakeld door het Ajax van Ten Hag en kent hem in elk geval van die ontmoetingen.

Toch weet Ronaldo ook dat Ten Hag niet kan toveren. "We moeten hem de tijd geven", doet de aanvaller een beroep op de clubleiding. "Ik hoop natuurlijk dat we succes hebben onder hem, want als hij succes heeft, zal heel Manchester ook succes hebben. Ik wens hem het beste."

Lees ook'Sensatie op komst? Ronaldo kan terugkeren naar Real Madrid'

Ronaldo, wiens contract nog een jaar doorloopt waardoor hij normaliter dus onder Ten Hag gaat werken, is blij met het nieuws rondom de Nederlandse coach. "We zijn blij en opgetogen, niet alleen als spelers, maar ook als supporters. Ik wens hem het beste en laten we erin geloven dat we volgend jaar trofeeën gaan winnen."

Reacties

gerelateerd