'Plotwending voor Feyenoord-verdediger Senesi: Italiaans international?'

'Plotwending voor Feyenoord-verdediger Senesi: Italiaans international?'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

13 mei 2022 – Feyenoord-verdediger Marcos Senesi (25) floreert momenteel in Rotterdam-Zuid, maar dat leverde hem vooralsnog geen oproep voor de nationale ploeg van Argentinië op. Toch wordt de achterhoedespeler mogelijk binnenkort international, want volgens journalist Mirko Calemme heeft Roberto Mancini hem op de lijst gezet voor een interland van Italië.

En daarmee dreigt een zeer bizarre plotwending voor Senesi, die anders dan Ajacieden Lisandro Martinez en Nicolas Tagliafico nog niet verder kwam dan een plek in de voorselectie van Argentinië. Senesi zou zelf de voorkeur hebben voor zijn dat land te spelen, maar kan met zijn Italiaanse achtergrond ook voor het laarsland interlands afwerken. Dat maakt hem mede erg interessant voor Italiaanse clubs, waaraan hij in het verleden werd gelinkt.

Maar mogelijk wordt dat land dus ook de natie die hij gaat vertegenwoordigen. Met behoorlijk wat concurrentie liet bondscoach Lionel Scaloni hem vooralsnog links liggen, waardoor het aanbod van Italië mogelijk interessant kan worden. Voor het O23-team van de Argentijnen kwam Senesi wel reeds in actie, maar op zijn debuut in de hoofdmacht is het nog altijd wachten.

Lees ook'Feyenoord hangt prijskaartje om nek van Roma-doelwit Senesi'

Finale Finalissima
Wat de keuze van Senesi ook wordt, de kans dat hem een pikante finale van de Finalissima staat te wachten, is zeer groot. Argentinië, de winnaar van de Copa América, en Italië, de winnaar van het EK, staan daarin tegenover elkaar in de komende zomer op 1 juni 2022 op Wembley. Als Senesi ervoor kiest om voor Italië te spelen, staat hij dus mogelijk tegenover het land waaraan hij momenteel nog de voorkeur geeft. Al zou hij voor dat duel door beide landen opgeroepen kunnen worden. Wat gaat hij kiezen?Scoort Dessers vanavond minimaal twee keer?
Win bijna 20x je inzet via Jacks.nl.

Wint Feyenoord vanavond via Strafschoppen?
Win bijna 13x je inzet via Jacks.nl.
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Reacties

gerelateerd