Rivaal Mourinho haalt uit en zwakt ook prestatie Feyenoord af

13 mei 2022, 19:14

AS Roma is naast Feyenoord de andere ploeg die zich plaatste voor de eerste Conference League-finale ooit. Hoeveel die prestatie betekent voor de club, bleek wel toen trainer José Mourinho in tranen uitbarstte nadat die finale bereikt werd. Toch is zijn eeuwenoude rivaal Zdenek Zeman niet onder de indruk. 

Zeman is tegenwoordig trainer van Foggia, een club uit de Italiaanse Serie C. Hij trainde echter ook al vele clubs op het hoogste niveau van Italië en kreeg het in die hoedanigheid geregeld aan de stok met Mourinho. Ook nu liet hij in gesprek met Rai Radio 1 dus weer van zich horen.

"Dat Mourinho Roma naar de finale van de Conference League heeft geloodst, laat alleen maar zien hoe laag het niveau in die competitie ligt", trapte hij af. "Het is een kwalitatief slechte competitie voor onderontwikkelde voetballanden." Daarmee sneerde hij onbedoeld ook naar de andere finalist Feyenoord.

Lees ookFeyenoord richting finale: contact met Vitesse en trainingskamp

Makkelijke weg

Dat Mourinho eerder al twee keer de Champions League en twee keer de Europa League wist te winnen, zegt volgens Zeman ook weinig. "Mourinho heeft gewonnen met teams waar zijn voorgangers ook al dingen hadden gewonnen, met Porto als uitzondering. Dat is de makkelijk weg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen