'Ten Hag ziet geen prioriteit in Dybala, topclubs wel in de rij'

'Ten Hag ziet geen prioriteit in Dybala, topclubs wel in de rij'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

13 mei 2022 – Het lijkt er niet op dat Paulo Dybala komend seizoen niet met Erik ten Hag gaat samenwerken bij Manchester United. De aanvaller verlaat Juventus deze zomer transfervrij, maar Old Trafford wordt waarschijnlijk niet zijn bestemming. Dybala hoeft echter niet te klagen over belangstelling.

Het Italiaanse medium Sky Italia meldde dat de zaakwaarnemer van Dybala was gesignaleerd in Londen. Daar zou hij met meerdere topclubs om de tafel zijn gegaan. Ten Hag sprak eerder al met United over mogelijke versterkingen en daar werd Dybala niet genoemd. Tottenham Hotspur schakelt op zijn beurt alleen naar de Argentijn als Harry Kane tegen alle verwachtingen in alsnog zou vertrekken.

Er is ook een aantal clubs dat een stuk serieuzer lijkt, al bleven echte aanbiedingen vooralsnog niet. Arsenal, AS Roma, FC Barcelona en Atlético Madrid houden de situatie van Dybala nauwlettend in de gaten en kunnen eventueel toeslaan. Internazionale heeft nog altijd de beste papieren. De grootmacht uit Milaan wil de aanvaller graag in de Serie A houden, al moet er dan wel geld op tafel komen.

Dybala wil namelijk rond de acht miljoen euro per jaar verdienen en daar zit het tekengeld niet bij. De 28-jarige international van Argentinië wil daarnaast per se in de Champions League spelen. Daarom lijkt het eveneens geïnteresseerde Newcastle United kansloos te zijn. Dybala speelde de afgelopen zeven seizoenen in het shirt van Juventus en besloot zijn aflopende contract in Turijn niet te verlengen.

Scoort Dessers vanavond minimaal twee keer?
Win bijna 20x je inzet via Jacks.nl.

Wint Feyenoord vanavond via Strafschoppen?
Win bijna 13x je inzet via Jacks.nl.
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Reacties

gerelateerd