Dick Schreuder ook naar Ajax? "Dat zou ik wel jammer vinden"

Dick Schreuder ook naar Ajax? "Dat zou ik wel jammer vinden"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

13 mei 2022 – Kees Kwakman hoopt dat Dick Schreuder niet in het kielzog van zijn broer Alfred aan de slag gaat bij Ajax. Laatstgenoemde werd eerder deze week gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer van de Amsterdammers. Kwakman ziet liever dat broer Dick op eigen benen blijft in de voetballerij.

De geruchten dat Dick als assistent met Alfred mee naar Ajax gaat, worden steeds heviger. "Ik zou dat aan de ene kant begrijpen. Dan kun je met je broer samenwerken bij een topclub in Nederland. Maar ik zou het ook wel weer jammer vinden. Dick Schreuder staat net op eigen benen en laat iets leuks zien met PEC Zwolle. Hij heeft echt een geweldige prestatie geleverd. Daar zou ik nog wel meer van willen zien", aldus Kwakman bij Voetbalpraat van ESPN.

Dick Schreuder degradeerde met PEC naar de Keuken Kampioen Divisie. Toch is men in Zwolle tevreden over de trainer, die alles bijna omdraaide bij de club. Een langer verblijf bij PEC zou ook een goede keuze zijn, zo oppert Kwakman. "Dan kan hij misschien ook nog wel bij een andere club terechtkomen. Ik zou het jammer vinden voor het Nederlandse trainersgilde. Een nieuwe goede trainer kunnen we gebruiken."

De analist van ESPN vindt het een goede keuze van Ajax om in zee te gaan met Alfred Schreuder. De nieuwe coach zou een goede band hebben met veel spelers. "Volgens mij lopen alle spelers met hem weg. Ziyech moest op de radio kiezen tussen Ten Hag, Schreuder of Bosz. Toen zei hij Schreuder, al was hij met Bosz en Ten Hag ook goed. Volgens mij is Tadic ook helemaal hoteldebotel van hem. Ze zijn allemaal gek op hem."

Scoort Dessers vanavond minimaal twee keer?
Win bijna 20x je inzet via Jacks.nl.

Wint Feyenoord vanavond via Strafschoppen?
Win bijna 13x je inzet via Jacks.nl.
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Reacties

gerelateerd