Gio kijkt uit naar finale en refereert aan succes met Feyenoord

Gio kijkt uit naar finale en refereert aan succes met Feyenoord

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

13 mei 2022 – Giovanni van Bronckhorst kijkt enorm uit naar de aanstaande finale van de Europa League. De manager van Rangers FC neemt het daarin op tegen Eintracht Frankfurt en hoopt met zijn ploeg de beker mee naar Schotland te kunnen nemen. Donderdag stond hij alvast de pers te woord.

Rangers kent een uitstekend seizoen in Europa en speelt woensdag en Sevilla de finale tegen Frankfurt. "Dit betekent heel veel voor mij. Ik heb als speler veel prijzen gewonnen en dat voelt goed. Als trainer was ik met Feyenoord erg succesvol en hebben we samen hoofdprijzen gewonnen. Nu hebben we de kans om met Rangers prijzen te pakken. Ik voel me vereerd dat ik met de club in deze finale mag staan", aldus Van Bronckhorst op de persconferentie.

De Nederlander slaagde er dit seizoen echter niet in om met zijn ploeg landskampioen van Schotland te worden. "We zijn teleurgesteld dat we geen landskampioen zijn geworden en moeten de complimenten geven aan Celtic. Natuurlijk wil je prijzen winnen en als dat niet lukt, moet je zorgen dat je in het volgende seizoen terugkomt. Nu zijn we klaar voor een positieve afsluiting met de finale van de Europa League en de finale van de Scottish Cup."

Aanstaande woensdag trappen Rangers en Frankfurt om 21.00 uur af in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán van Sevilla. Daar staat de wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Slavko Vincic uit Slovenië. "Ik verwacht een geweldige sfeer in Sevilla, waar veel van onze fans zullen zijn. Ik heb daar zelf gespeeld met FC Barcelona en was er als trainer van Feyenoord in de Europa League", besloot Van Bronckhorst het perspraatje.

Scoort Dessers vanavond minimaal twee keer?
Win bijna 20x je inzet via Jacks.nl.

Wint Feyenoord vanavond via Strafschoppen?
Win bijna 13x je inzet via Jacks.nl.
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Reacties

gerelateerd