'Feyenoord hangt prijskaartje om nek van Roma-doelwit Senesi'

13 mei 2022, 11:57

Feyenoord maakt zich op voor een vertrek van sterkhouder Marcos Senesi. De Argentijn staat namelijk al een tijdje op het verlanglijstje van AS Roma, dat deze zomer graag wil toeslaan. Dan zullen de Romeinen echter wel behoorlijk diep in de buidel moeten tasten.

Senesi ligt nog tot medio 2024 vast in De Kuip en dus lijkt een vertrek voor beide partijnen deze zomer een goede optie. Volgens La Gazzetta dello Sport is er al contact geweest met Roma, maar is men het zeker nog niet eens over de vraagprijs. Feyenoord wil vijftien miljoen euro op tafel zien en dat is de club uit Roma vooralsnog veel te gortig.

De Italianen zitten zelf namelijk meer te denken aan een bedrag tussen de acht en tien miljoen euro. Dat kan later door eventuele bonussen nog hoger uitvallen. Feyenoord betaalde in de zomer van 2019 zeven miljoen euro voor Senesi, die destijds overkwam van het Argentijnse San Lorenzo. De Rotterdammers zullen hoe dan ook winst willen maken op de linkspoot.

Mochten Roma en Feyenoord er niet uitkomen, dan zullen er ongetwijfeld andere clubs zich melden voor Senesi. Eerder werd hij namelijk al gelinkt aan Fiorentina en SSC Napoli. Het lijkt er sowieso op dat Feyenoord voorlopig niet met Roma zal praten over de verdediger. Binnenkort staat de onderlinge finale van de Conference League immers op het programma.

Reacties

X22Report
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Voor een dubbeltje op de voorste rij willen zitten. Bij zulke aanbiedingen kun je beter zijn contract openbreken en verlengen. Wordt die volgend Europa seizoen nog meer waard.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zeker weten 15 miljoen is al niets teveel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen