'Haller krijgt er serieuze optie bij voor terugkeer naar Bundesliga'

13 mei 2022, 09:54

De strijd om de handtekening van Sébastien Haller lijkt deze zomer los te gaan barsten. De spits maakte dit seizoen weer een uitstekende indruk namens Ajax en dat is ook buiten Nederland opgevallen. Een terugkeer naar de Bundesliga is een serieuze optie voor de international van Ivoorkust.

Het is al langer bekend dat Haller door verschillende clubs in de gaten wordt gehouden. Volgens het Duitse medium BILD willen Borussia Dortmund en Bayern München de strijd wel met elkaar aan gaan. De twee grootmachten uit de Bundesliga moeten allebei op zoek naar een nieuwe aanvalsleider. Erling Haaland gaat naar Manchester City, terwijl Robert Lewandowski naar FC Barcelona dreigt te vertrekken.

Dortmund haalde in de persoon van Karim Adeyemi al een nieuwe aanvaller, maar lijkt daarmee niet uitgewinkeld. Bayern moet serieus rekening houden met een vertrek van Lewandowski, die een avontuur buiten Duitsland nog wel ziet zitten. Hij aast naar verluidt op een stap naar Barcelona. Toch is het volgens clubwatcher Christian Falk zeker niet uitgesloten dat Bayern bij een vertrek van de spits naar een grotere naam doorschakelt.

Inmiddels heeft Dortmund de gesprekken geopend met Ajax, dat volgens Sport1 liefst 35 miljoen euro wil hebben voor de topschutter. Haller is bezig aan zijn tweede seizoen in Amsterdam en heeft een contract tot medio 2025 in de Johan Cruijff ArenA. De ex-speler van AJ Auxerre, FC Utrecht en West Ham United speelde in de Bundesliga al twee jaar bij Eintracht Frankfurt. Haller maakte dit seizoen elf doelpunten in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Frerinho
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Beter proberen ze daarvan Brobby terug te kopen ipv te huren. Of een huur met koop optie.

LowieNormaal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Of Zirkzee. Hij heeft toch ook wel oog voor het doel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen