Arteta woedend na derby: "Dan word ik zes maanden geschorst"

Arteta woedend na derby: "Dan word ik zes maanden geschorst"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

13 mei 2022 – Mikel Arteta vindt dat zijn Arsenal donderdagavond zwaar is benadeeld door de scheidsrechter. De manager van The Gunners verscheen na de wedstrijd met het stoom uit zijn oren voor de camera. Toch wist de Spanjaard zich nog enigszins in te houden.

Arsenal kreeg op bezoek bij Tottenham Hotspur (3-0 nederlaag) een strafschop tegen en een rode kaart. "Als ik hier ga zeggen wat ik vind, dan word ik voor zes maanden geschorst. Ik mag mijn mening geven over wat er in de wedstrijd gebeurde, maar ik weet niet hoe ik moet liegen. Daar houd ik niet van. Ik wil dat de scheidsrechter voor de camera verschijnt en zij beslissingen uit te leggen. Het is schandalig, een geweldige wedstrijd is om zeep geholpen", aldus Arteta bij Sky Sports.

Arteta weigerde na The North London Derby om zijn spelers af te vallen in het Tottenham Hotspur Stadium. "Ik ben trots op mijn spelers. Deze wedstrijd is verleden tijd, wij moeten ons richten op Newcastle United. We weten wat we dit keer hebben laten liggen en moeten weer het team worden dat we op het begin van de wedstrijd waren. Het is pijnlijk dat we op deze manier hebben verloren, maar dat moeten we accepteren. Maandag staat er weer een grote wedstrijd op het programma."

Met nog twee wedstrijden voor de boeg heeft Arsenal nog steeds de vierde plek in handen. Die plaats geeft recht op een ticket voor de Champions League. Door de nederlaag is achtervolger Tottenham echter tot een puntje genaderd. Arsenal speelt nog uit bij Newcastle en thuis tegen Everton. Tottenham wil de druk op ketel houden en heeft nog een thuiswedstrijd tegen Burnley en uitduel met Norwich City op het programma staan.

Scoort Dessers vanavond minimaal twee keer?
Win bijna 20x je inzet via Jacks.nl.

Wint Feyenoord vanavond via Strafschoppen?
Win bijna 13x je inzet via Jacks.nl.
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Reacties

gerelateerd