Eerste reactie: Schreuder vertelt over zijn ambities met Ajax

12 mei 2022, 16:25

Alfred Schreuder heeft ook zelf een eerste reactie gegeven op zijn aanstelling als hoofdtrainer bij Ajax. Dat nieuws maakte de Amsterdamse club donderdagmiddag via de eigen kanalen wereldkundig. Op de clubwebsite was daarbij ook een reactie van de trainer zelf te lezen.

"Hoofdtrainer worden bij Ajax is eervol en voor mij een geweldige kans, die ik met beide handen aangrijp", begon Schreuder, die eerder in Amsterdam al werkzaam was als assistent van Erik ten Hag. "Ik vind het erg leuk om terug te keren, want in de anderhalf jaar die ik bij Ajax werkte, heb ik het enorm naar mijn zin gehad bij de club."

"Ik wil in Amsterdam graag prijzen winnen met een team dat attractief voetbal speelt. Met een goede balans tussen ervaren topspelers en de vele grote talenten", zei Schreuder over zijn doelstellingen. "Maar eerst wil ik met Club Brugge het seizoen succesvol afsluiten. Afscheid nemen met de hoofdprijs, dat is erg belangrijk en ik zal er alles aan doen om dat te bewerkstelligen."

Van der Sar

Algemeen directeur Edwin van der Sar gaf aan blij te zijn met de aanstelling van Schreuder. "Alfred staat bij ons bekend als een tactisch sterke trainer met goede en veelzijdige oefenstof. Hij heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan als hoofdtrainer en als assistent bij topclubs in verschillende landen en competities. We hebben er veel vertrouwen in dat hij de weg die wij met Ajax enkele jaren geleden zijn ingeslagen een goed vervolg kan gaan geven. Zowel in de Eredivisie als in de Champions League."

Lees ook: Kersvers landskampioen bevestigt: Schreuder nieuwe trainer Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen