'Sinisterra nog altijd op radar van CL-deelnemer uit Bundesliga'

12 mei 2022, 13:20

Luis Sinisterra zou zomaar eens bezig kunnen zijn aan zijn laatste weken als speler van Feyenoord. De aanvaller maakt dit seizoen een uitstekende indruk en dat is ook in Duitsland opgevallen. Bayer Leverkusen heeft de international van Colombia nog altijd op het lijstje staan.

De interesse van Leverkusen in Sinisterra is al langer bekend. In 2020 kwam Feyenoord Transfermarkt immers al met de belangstelling van de Duitsers naar buiten. Destijds waren er echter meerdere clubs die de situatie van Sinisterra in de gaten hielden. Ook Krasnodar, AS Monaco, Lazio, Salzburg, RB Leizpig, Sporting CP en AC Milan hadden toen interesse.

Nu meldt het Duitse medium Kicker dat Leverkusen nog altijd in de markt is voor Sinisterra. Feyenoord zou graag tussen de 20 en 25 miljoen euro op tafel willen zien voor de sterkhouder, die nog tot medio 2024 onder contract staat in De Kuip. Leverkusen plaatste zich via de competitie voor de Champions League en dat is natuurlijk een pluspunt voor de Duitsers.

De komende weken hoeven we overigens nog weinig te verwachten. Er wordt namelijk ook gemeld dat er sowieso pas gesproken gaat worden na de finale van de Conference League tussen Feyenoord en AS Roma. Daarna zal de strijd om Sinisterra losbarsten. Ook vanuit Frankrijk schijnt interesse te zijn. Dat zou gaan om Lille OSC en OGC Nice.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen