Tumor ontdekt bij Seuntjens, spits wordt behandeld in Nederland

12 mei 2022, 10:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ralf Seuntjens wordt momenteel behandeld voor een tumor. De spits van het Japanse Imabari FC laat via Instagram weten dat hij vanwege medische redenen terug in Nederland is. Seuntjens vertrok twee maanden geleden naar het Verre Oosten voor zijn eerste buitenlandse avontuur.

Seuntjens laat weten dat hij bij zijn werkgever Imabari met een schouderblessure naar het ziekenhuis is gegaan. "De uitslag van de CT-scan heeft het leven van mijn naasten en mezelf volledig op zijn kop gezet. Er is een tumor gevonden. Ik ben gisteren al in het ziekenhuis in Nederland geweest om zo snel mogelijk een traject te starten", aldus Seuntjens.

De geboren Bredanaar geeft aan het daar voor nu bij te laten en bedankt zijn club voor de steun. Seuntjens liet NAC Breda eerder dit jaar achter zich voor een fraai avontuur op het derde niveau van Japan. Een week geleden maakte hij nog zijn eerste doelpunt voor Imabari. Zijn avontuur wordt nu dus abrupt voor onbepaalde tijd stilgezet.

Seuntjens (33) speelde in Nederland achtereenvolgens voor RBC Roosendaal, FC Den Bosch, Telstar, VVV-Venlo, De Graafschap en NAC Breda. In 2016 werd hij topscorer van de Eerste Divisie, in 2017 pakte hij met VVV het kampioenschap op dat niveau. NAC liet op Twitter al van zich horen. 'Nooit Opgeven, Altijd Doorzetten', is de steunende boodschap.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen