Voorselectie Oranje: verrast Van Gaal met Nations League-namen?

Voorselectie Oranje: verrast Van Gaal met Nations League-namen?

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

13 mei 2022 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 13 mei.

Nieuws

Voorselectie Oranje
Bondscoach Louis van Gaal maakt vandaag zijn voorselectie bekend voor de wedstrijden die Oranje in juni in de Nations League afwerkt. Tijdens het kampioensdiner van de Keuken Kampioen Divisie, waar hij diverse prijzen mocht uitreiken, hintte de trainer daar al diverse keren op. Zo zei hij dat het kiezen van zijn keepers een probleem was en grapte hij naar Excelsior-topscorer Thijs Dallinga nog een spits nodig te hebben. Kent de selectie van vandaag weer de nodige verrassingen? 

Wedstrijden

FC Eindhoven - De Graafschap (20.00 uur)
In het Jan Louwers Stadion gaan FC Eindhoven en De Graafschap bepalen wie zich plaatst voor de tweede ronde van de play-offs. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, aangezien beide ploegen elkaar tijdens de heenwedstrijd met 1-1 in evenwicht hielden. Eindhoven lijkt de beste papieren te hebben voor de overwinning. De ploeg van trainer Rob Penders eindigde namelijk op de derde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. De Graafschap kende op zijn beurt een teleurstellend seizoen en mag blij zijn dat het als nummer negen van de ranglijst mag deelnemen.

Voetbal op tv

20.00 uur: FC Eindhoven - De Graafschap, ESPN - live verslag van dit duel in de strijd om promotie naar de EredivisieScoort Dessers vanavond minimaal twee keer?
Win bijna 20x je inzet via Jacks.nl.

Wint Feyenoord vanavond via Strafschoppen?
Win bijna 13x je inzet via Jacks.nl.
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Reacties