Berghuis heeft waar hij voor kwam: "Heb alles een plekje gegeven"

Berghuis heeft waar hij voor kwam: "Heb alles een plekje gegeven"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

11 mei 2022 – Steven Berghuis heeft de door hem zo begeerde landstitel binnen met Ajax. De aanvaller kwam aan het begin van dit seizoen over van Feyenoord om prijzen te pakken en dat is nu gelukt. Berghuis is blij dat hij alles na een hectisch begin achter zich heeft kunnen laten.

Kort na de wedstrijd tegen sc Heerenveen (5-0 overwinning) verscheen Berghuis al voor de camera van ESPN. "Het was een lang seizoen, waarin we alles hebben gegeven. Het is spannend gebleven tot twee wedstrijden voor het einde. Nu is de spanning eraf, het is tot nu toe een mooie avond. Uiteindelijk ben ik naar Ajax gekomen om kampioen te worden", aldus Berghuis.

Er was aan het begin van dit seizoen veel te doen over Berghuis, die Feyenoord achter zich liet om aan de slag te gaan bij aartsrivaal Ajax. "Alles is geweest, dat heb ik achter me gelaten en een plekje gegeven. Nu ben ik gewoon blij dat we dit met het team hebben behaald en dat ik mijn aandeel heb gehad. Volgend jaar gaan we weer de Champions League in."

Ajax kende een uitstekende eerste seizoenshelft, maar liet na de winterstop regelmatig een steekje vallen. PSV kon daar echter niet van profiteren en moet genoegen nemen met plek twee. "We hebben een heel goed team, dat hebben we ook laten zien. We hebben het af en toe erg moeilijk. Op mentaliteit en individuele kwaliteit sleepten we toch steeds de punten binnen."

Reacties

gerelateerd