Bayern München-directeur kondigt komst Mazraoui aan

11 mei 2022, 17:36   Bijgewerkt: 11 mei 2022, 17:43

Noussair Mazraoui maakt na dit seizoen de overstap van Ajax naar Bayern München. Hasan Salihamidzic, technisch directeur van de Duitse topclub, heeft bekendgemaakt dat de komst van de 24-jarige rechtervleugelverdediger bijna is afgerond.

De onderhandelingen met Mazraoui bevinden zich in de laatste fase, vertelt Salihamidzic tegenover Duitse media. "Mazraoui heeft voor ons gekozen. Het ziet er goed uit. Mazraoui is een speler die de afgelopen jaren uitstekend heeft gepresteerd. Hij brengt iets verfrissend. Iedereen weet hoe moeilijk het is om op deze transfermarkt een geschikte rechtsback aan te trekken", aldus de technischn directeur.

Mazraoui heeft zijn aflopende contract bij Ajax niet verlengd en zal dus transfervrij de overstap naar Bayern München. Dat lijkt ook de nieuwe club te worden van Ryan Gravenberch. Het is geen geheim dat Der Rekordmeister de negentienjarige middenvelder wil inlijven, maar voor hem moet wel een transfersom worden betaald. Hoewel de clubs een akkoord lijken te naderen, is er nog geen witte rook.

Naast Mazraoui en Gravenberch maken mogelijk nog meer Ajax-spelers de overstap naar Bayern München. Sébastien Haller wordt al enige tijd gelinkt aan de kampioen van Duitsland, terwijl ook Jurriën Timber in de belangstelling zou staan van de club van trainer Julian Nagelsmann.

Akkoord

Volgens transferspecialist Fabrizio Romano heeft Mazraoui de medische keuring bij Bayern München al (met succes) doorlopen en zijn handtekening onder een meerjarig contract gezet. De verwachting is dat de Duitse club de komst van de Ajax-rechtsback snel wereldkundig maakt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen