'Ten Hag mag hopen op spits van honderd miljoen: Arsenal haakt af'

11 mei 2022, 16:05

Manchester United aast op de handtekening van Victor Osimhen, maar het is de vraag of hij daadwerkelijk gaat werken met Erik ten Hag. De aanvaller heeft namelijk meerdere mogelijkheden, terwijl zijn huidige club Napoli hoopt dat hij gewoon blijft. Daarom zet de Italiaanse club in op een transfersom van honderd miljoen euro.

De 23-jarige aanvaller was dit seizoen goed voor dertien doelpunten en vijf assists in competitieverband. In de Europa League was hij direct bij vijf treffers betrokken in evenveel wedstrijden. Met die cijfers heeft hij niet alleen de interesse getrokken van Manchester United, maar ook van Newcastle United en Arsenal. Dat meldt CalcioMercato. De Londenaren lijken echter alweer afgehaakt te zijn voor de aanvaller, aangezien Gabriel Jesus inmiddels op weg lijkt naar het Emirates Stadium.

"We hebben met Arsenal gesproken over Gabriel Jesus. We houden van het project en het is een mogelijkheid die we bespreken", vertelde de zaakwaarnemer van de spits aan transferexpert Fabrizio Romano. De spelersbegeleider benadrukt dat de spits van Manchester City 'zich concentreert op de laatste wedstrijden', waarin de ploeg kampioen van Engeland kan worden. De Citizens moeten woensdagavond op bezoek bij Wolverhampton Wanderers.

De kans dat Osimhen komend seizoen naar Manchester verkast, is een beetje groter geworden nu er een geïnteresseerde partij afgehaakt lijkt te zijn. Toch zou Newcastle nog roet in het eten kunnen gooien. De steenrijke, ambitieuze voetbalclub wil een speler van naam halen en lijkt eindeloze mogelijkheden te hebben als het om financiën gaat. Het is de vraag of Osimhen kiest voor het geld of voor de grote van de club. In dat laatste geval heeft de ploeg van Ten Hag een streepje voor.

Reacties

X22Report
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Absurde bedragen

ErikNineHag
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niemand: Manchester United: 100 miljoen voor een spits die inconsistent iis

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen