Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Siem de Jong waarschuwt Ajax in titelduel: "Voor ons belangrijk"

Siem de Jong waarschuwt Ajax in titelduel: "Voor ons belangrijk"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

11 mei 2022 – Siem de Jong is van plan met SC Heerenveen vol voor een stunt te gaan in de Johan Cruijff Arena. De ervaren middenvelder keert woensdagavond terug in het stadion waar hij zijn grootste successen beleefde. Zijn oude liefde kan landskampioen worden, maar daar wil De Jong niet zomaar aan meewerken.

De aanvallende middenvelder waarschuwt Ajax voor een lastige avond. "Ook wij hebben de punten keihard nodig", doelt de middenvelder op de strijd om de achtste plaats en daarmee deelname aan de play-offs voor Europees voetbal. "Het is een spannende strijd, wij staan er goed voor. Over een paar dagen kan het er heel anders uitzien, dus voor ons zijn de punten heel belangrijk", zegt hij tegen Ajax TV.

De Jong is weliswaar al zijn hele leven Ajacied, maar vindt het niet vervelend als hij zijn oude club van de landstitel af weet te houden. "Ik ben speler van SC Heerenveen. Ik weet dat kampioenswedstrijden vaak heel taai zijn om te spelen", spreekt de middenvelder uit ervaring.

Heerenveen heeft virtueel de play-offsplek in handen, maar moet de concurrentie de komende twee duels op afstand zien te houden. Dat wordt een pittige klus: NEC heeft net als de Friezen 38 punten, terwijl FC Groningen en Go Ahead Eagles op twee punten achterstand volgen.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd