'Feyenoord doet Reiss Nelson aanbod om langer te blijven'

11 mei 2022, 15:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Als het aan Feyenoord ligt, speelt Reiss Nelson ook komend seizoen in de Kuip. De Engelsman wordt dit seizoen gehuurd van Arsenal en is na een aanpassinsgperiode inmiddels vaste waarde in Rotterdam. Nelson heeft zelf nog geen beslissing genomen over zijn toekomst.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908. Feyenoord heeft de aanvaller onlangs een voorstel gedaan om ook komend seizoen in de Eredivisie actief te zijn. Normaliter zou de aanvaller na dit seizoen terugkeren naar Arsenal, waar zijn contract tot de zomer van 2023 doorloopt. Daarom zou Feyenoord hem mogelijk voor een bescheiden bedrag kunnen oppikken.

Toch hoopt ook Arsenal op een langer verblijf van de Engelsman, die zich dit seizoen uitstekend heeft ontwikkeld in Rotterdam-Zuid. Arsenal wil de aanvaller langer aan zich binden. Nelson zelf heeft nog geen keuze gemaakt over zijn toekomst. Dat is hij van plan om na dit seizoen te doen. Op 25 mei komt het fraaie seizoen ten einde met de finale in de Conference League tegen AS Roma.

De voormalig jeugdinternational is sinds begin dit jaar onomstreden rechts voorin. Een blessure en coronabesmetting hielden hem enkele weken aan de kant, maar zijn teller staat in de Eredivisie inmiddels op twintig optredens. Daarin was hij goed voor één treffer en vier assists. In negen Conference League-optredens was hij goed voor twee doelpunten en drie assists.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jvdm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zeker doen, vooral als het voor een mooi bedrag kan

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen