Bosz zette voormalig PSV'er op straat na scheet in kleedkamer

11 mei 2022, 08:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Opmerkelijke berichten uit Frankrijk, waar deze week werd teruggeblikt op het plotselinge vertrek van verdediger Marcelo bij Olympique Lyon. Niet zijn sportieve prestaties, maar een actie in de kleedkamer leidde zijn vertrek in: de Braziliaan liet een scheet, waardoor Peter Bosz niet meer met hem wilde samenwerken.

Dat meldt L'Équipe. De reden van het plotselinge vertrek van Marcelo in de winter bleef lange tijd in het midden, maar is nu alsnog naar buiten gekomen. De verdediger zou in de kleedkamer een scheet hebben gelaten en daar met zijn teamgenoten hard om hebben gelachen. Dat leidde tot frustratie bij coach Peter Bosz, maar vooral bij sportief directeur Juninho.

De Braziliaanse technisch directeur greep het voorval aan om Marcelo, over wie hij sowieso al niet tevreden was, per direct op straat te zetten. Het contract van de verdediger werd per direct ontbonden. Destijds meldde de club in een statement al dat Marcelo zich misdragen zou hebben.

Marcelo beleefde tussen 2010 en 2013 zijn Europese doorbraak bij PSV, waar hij in totaal 139 wedstrijden in actie kwam. Marcelo verkaste afgelopen winter naar Bordeaux, waarmee hij in de onderste regionen van de Ligue 1 bivakkeert.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen