Interesse Feyenoord in Danilo zorgt voor irritatie bij Ajax

11 mei 2022, 08:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord hoopt op korte termijn de komst van Danilo af te ronden. De Braziliaanse aanvaller beschikt over een aflopend contract bij aartsrivaal Ajax en kan komende zomer naar Rotterdam verkassen, al zal hem dat door zijn huidige werkgever niet in dank worden afgenomen.

Volgens De Telegraaf zet Feyenoord alles op alles om Danilo komende zomer naar de Kuip te halen. Zijn transfervrije status maakt de Braziliaan een interessante optie voor Feyenoord, dat nauwelijks geld te besteden heeft. Ajax baalt flink van de waarschijnlijke overstap. De topclub investeerde jarenlang in de opleiding van de spits, die nu gratis bij de concurrent aan de slag gaat.

Ajax betaalde in 2017 zelfs een miljoenenbedrag om Danilo te strikken. Het Braziliaanse Santos ontving twee miljoen euro voor de aanvaller, die in de Amsterdamse jeugdopleiding terecht kwam. De 23-jarige aanvaller stond te boek als een groot talent.

Dit seizoen schopte Danilo het tot dertien optredens in de Eredivisie. Daarin was hij goed voor twee treffers. Afgelopen seizoen verhuurde Ajax de spits aan FC Twente, waar hij vooral voor de winter imponeerde. Met zeventien treffers kende hij een succesvol verblijf in Enschede.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jvdm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze moeten niet zeuren joh. Zegt genoeg over de krachtsverhoudingen dat Feyenoord de derde spits van Ajax wil hebben

X22Report
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Met een fractie van het budget ten opzichte van Ajax toch goed partij bieden in het onderlinge duel en het zo goed doen in Europa (ook al is het geen CL) en de competitie dan is enig respect toch wel op zijn plaats? Neemt niet weg dat Ajax een geweldige ploeg is en ook alle eer verdient maar goed andersom doet Ajax soortgelijke net zo min dus dat heft elkaar weer op.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen