'Feyenoord denkt naast Danilo ook aan jeugdspeler van Ajax'

10 mei 2022, 21:42

Feyenoord wil shoppen bij Ajax. De zeventienjarige Nassef Chourak staat hoog op het wensenlijstje van de Rotterdamse club. De middenvelder heeft nog geen contract in Amsterdam, waardoor de rivaal alleen de opleidingsvergoeding hoeft te betalen voor het talent.

Chourak wordt volgens Ajax Showtime al langer in de gaten gehouden door Feyenoord. Chourak heeft de afgelopen jaren niet altijd kunnen imponeren door blessureleed. De laatste tijd is hij echter opgekrabbeld. In de Onder-18 van de Amstedammers is hij de laatste weken een vaste waarde. Ajax hoopt dat hij komend seizoen met dispensatie nogmaals in het team mag spelen. Na zijn blessures is het volgens de clubleiding goed voor hem om veel minuten te maken. Bij Jong Ajax heeft hij geen garantie op speeltijd door de enorme concurrentie.

Voor Chourak op De Toekomst terechtkwam, speelde hij in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en ADO Den Haag. Vier jaar geleden kwam hij naar Amsterdam en nu kan hij dus mogelijk terugkeren naar Rotterdam. De speler zou zelf al op de hoogte zijn gebracht van de interesse die Feyenoord heeft. Of hij openstaat voor een transfer, is overigens niet bekend.

Danilo ook naar Feyenoord?

De Rotterdammers willen ook voor de hoofdmacht een versterking halen bij Ajax. Danilo werd eerder al in verband gebracht met Feyenoord en inmiddels wordt gesteld dat die stap er 'waarschijnlijk' van gaat komen. De Braziliaanse aanvaller kan transfervrij de overstap maken van de Johan Cruijff ArenA naar de Kuip.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen