Wijndal wakkert geruchten aan: "Wil zelf heel graag, volgens mij"

10 mei 2022, 19:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Owen Wijndal heeft de geruchten over een transfer versterkt met een reactie op Instagram. De verdediger reageerde op een foto van Jurriën Timber en hem, gemaakt tijdens de wedstrijd tussen AZ en Ajax. Valentijn Driessen weet dat de voetballer graag verkast naar de Johan Cruijff ArenA.

Brobbey reageerde op de post van Timber met 'soon?', waarna Wijndal reageerde met 'jij?'. Het onderonsje zorgde voor opschudding, aangezien de vleugelverdediger al meerdere keren gelinkt werd aan een transfer naar Amsterdam. Nicolas Tagliafico lijkt in de zomer te vertrekken, waardoor Ajax de markt op moet om een vervanger te halen. Mogelijk loopt de opvolger van de Argentijn al rond in de Eredivisie.

"Dat Wijndal op een lijstje staat bij Ajax is duidelijk", vertelt Driessen in een video van De Telegraaf. "Ajax is op zoek naar een linksback en Wijndal wil zelf heel graag, volgens mij. Alleen twijfelt Ajax nog een beetje. Dat zal te maken hebben met de transfersom. De voetballer heeft in Alkmaar nog een contract voor twee seizoenen, waardoor er voor AZ geen noodzaak is om hem van de hand te doen. De clubleiding kan dus behoorlijk hoog in de boom gaan zitten.

Geen Ajax, PSV of Feyenoord?

Eerder liet AZ al weten niet meer te willen verkopen aan de traditionele top-drie. Dat betekent dat de Amsterdammers echt de hoofdprijs moeten betalen, willen ze Wijndal graag oppikken. De vleugelverdediger heeft zich afgelopen weekend in ieder geval van zijn beste kant laten zien tegen zijn mogelijk toekomstige werkgever. Tijdens het 2-2 gelijkspel zorgde de back voor de assist bij de 1-1.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen