Enthousiaste Guardiola wil wel, maar mag niet over Haaland praten

Enthousiaste Guardiola wil wel, maar mag niet over Haaland praten

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

10 mei 2022 – Manchester City heeft Erling Haaland zo goed als binnen. Pep Guardiola heeft dinsdag tijdens zijn persconferentie in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers de aanstaande toptransfer min of meer bevestigd.

"Iedereen weet wat er aan de hand is, maar ik heb het niet graag over volgend seizoen. Ik zou er graag over willen praten, maar Borussia Dortmund en Manchester City hebben me gezegd dat ik er niets over mag zeggen tot het is afgerond. We zullen het er op een later moment over hebben. Het spijt me, maar ik mag er niet over praten. Ik zou het wel willen, maar het kan niet."

De verwachting is dat Manchester City nog deze week de komst van Haaland wereldkundig maakt. De Noorse aanvaller, die ook in de nadrukkelijke belangstelling van Real Madrid stond, komt voor naar verluidt 75 miljoen euro over van Borussia Dortmund, al wordt er ook gesproken over een transfersom van 60 miljoen euro.

In Manchester ligt een contract tot de zomer van 2027 klaar voor Haaland. Bij de Engelse topclub gaat de spits ruim 435.000 euro per week verdienen. In de afgelopen twee en een half jaar bij Borussia Dortmund groeide Haaland uit tot een van de meest gewilde spelers ter wereld. Namens de Duitse club scoorde hij in 88 wedstrijden liefst 85 keer.

Reacties

gerelateerd