Veel vragen over dood Lukoki: sectie moet duidelijkheid geven

10 mei 2022, 12:55   Bijgewerkt: 10 mei 2022, 13:41

Er is nog veel onduidelijkheid rond de dood van Jody Lukoki. De politie Midden-Nederland laat aan De Telegraaf weten dat het onzeker is of de 29-jarige voetballer is overleden aan de gevolgen van een geweldsincident. Ook is niet bekend waar het feest was waar de vermeende familieruzie plaatsvond.

"We hebben informatie over een geweldsincident en zijn dat nu aan het onderzoeken. Maar er zijn nog heel veel vragen", aldus woordvoerder Wim Hoonhout. Eerder liet de politie weten dat het geweldsincident in Flevoland zou hebben plaatsgevonden.

Het verhaal gaat dat Lukoki onlangs tijdens een feest in Almere rake klappen kreeg van familieleden. Toen de voormalig speler van onder meer Ajax, SC Cambuur, PEC Zwolle en FC Twente eenmaal thuis was, besloot hij vanwege extreme hoofd- en kniepijn naar het ziekenhuis te gaan. Daar werd als gevolg van een ernstige infectie en zuurstoftekort zijn been geamputeerd. Mogelijk werd dat veroorzaakt door een verslaving aan lachgasballonnen.

De gezondheidssituatie van Lukoki verslechterde na de amputatie, waarna hij in een coma raakte. Maandagochtend overleed hij rond zes uur. Op dat moment zou hij volgens Het Parool op weg zijn geweest naar een armamputatie. Er wordt nog sectie verricht op het lichaam van Lukoki om de doodsoorzaak te onderzoeken.

Lees ook: Politie start onderzoek naar heftig incident

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat hebben ze met hem gedaan dan? Klinkt eerder als een linch partij.

Moederkoek
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lachgasverslaving en de gevolgen daarvan doe je toch echt jezelf aan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen