Gözübüyük afgemaakt: "Dit kan toch geen onkunde meer zijn?"

9 mei 2022, 13:46   Bijgewerkt: 9 mei 2022, 14:03

Willy en René van de Kerkhof hebben vernietigend uitgehaald naar Serdar Gözübüyük, die zondag in de blessuretijd van de topper tussen Feyenoord en PSV (2-2) een hoofdrol vervulde door de thuisploeg een discutabele strafschop te geven. De penalty werd binnengeschoten door Cyriel Dessers, waardoor de Eindhovenaren puntenverlies leden. Voor PSV wordt het door het gelijkspel in De Kuip heel lastig om Ajax nog van de titel af te houden.

Gözübüyük legde de bal op de stip nadat Jens Toornstra de bal tegen de arm van Marco van Ginkel schoot. De beslissing van de scheidsrechter zorgt voor boosheid en onbegrip in Eindhoven. "Dit kan toch geen onkunde meer zijn? Wat een slapjanus. Hij kon wel zien dat het geen penalty was maar hij wilde het niet zien", sneert René van de Kerkhof in de Willy en René Podcast van Omroep Brabant naar de scheidsrechter.

Waar René van de Kerkhof vermoedt dat er opzet in het spel is, denkt Willy van de Kerkhof dat Gözübüyük simpelweg een grote fout heeft gemaakt. "Je zou bijna denken van wel als je dit ziet maar dat geloof ik toch niet. Maar dat Gözübüyük niet eens voor de camera durft te komen om zijn beslissing toe te lichten, geeft wel aan dat hij zelf ook wel weet dat hij fout zat."

PSV was Ajax bij een zege op Feyenoord tot twee punten genaderd, maar heeft nu nog altijd een achterstand van vier punten op de club uit Amsterdam. De kans dat de Eindhovenaren nog kampioen worden, lijkt gering. "En dus vertrekt Schmidt dadelijk zonder landstitel en heeft hij dus gefaald", aldus de gebroeders.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Supporter
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit is alweer een zo'n beslissend moment. Wat te denken van zaterdag met vriend Nijhuis...een onterecht afgekeurde goal van Pec die wellicht cruciaal is geweest voor handhaving dan wel degradatie! Sneu, aangezien die spelers in mijn ogen echt een compliment verdienen als je ziet hoe die ploeg zich terug geknokt heeft. In beide gevallen zijn de scheidsrechters niet eens wezen kijken naar het scherm.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik kan als feyenoorder niets anders zeggen dat dat deze psv iconen volledig gelijk hebben.

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gelukkig zijn ze lekker objectief.

PokeBowl
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja precies

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja ,als zelfs de knvb! zelf aangeeft dat scheids en var verkeerd zitten , dan zullen zelfs koningtoto en pokebowl hun drol moeten intrekken!.

PokeBowl
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vond het wel een strafschop, om minder is ie ook gegeven, maar goed: ik ben ook niet geheel objectief ;-). En Serdar hoeft niemand te woord te staan, die duld sws geen tegenspraak getuige de gele prenten die hij altijd uitdeelt aan pratende spelers.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

WHAHAHA zelfs de knvb zelf geeft de fout van scheids en var toe ,kun je zien hoe weinig verstand je van het spelletje hebt!. Of je bent gewoon een eigenwijs (k)neusje.

PokeBowl
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Haha, ja mooi. Nee ik ben een Feyenoorder, ik kijk niet naar Ajax, ik hou niet van theater. Maar Willy en Rene kunnen wmb ook schuiven. Plus: als we echt terug naar de kern gaan, heeft PSV het natuurlijk al veel eerder dit jaar laten liggen. Maar goed, wat 'wij' in de Arena hebben. heeft PSV altijd in de Kuip.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Natuurlijk hebben rene en willy een gekleurd beeld, maar in deze is het absoluut onzin die pingel, al is het voor feyenoord natuurlijk meegenomen om nu al zeker te zijn van de E.L. . Maar ik kan ook gewoon heel objectief zijn als het om feyenoord gaat en dat is weinig ajax aanhangers gegeven..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen