Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zaakwaarnemer Lukoki: "Familie is in shock en erg verdrietig"

Zaakwaarnemer Lukoki: "Familie is in shock en erg verdrietig"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

9 mei 2022 – De voetbalwereld is dinsdag opgeschrikt door het overleden van Jody Lukoki. Het management van de 29-jarige aanvaller heeft het overlijden inmiddels bevestigd. Zaakwaarnemer Menno Groenveld roept op de nabestaanden alle ruimte te geven om het verlies te verwerken.

Tegenover Voetbal International laat Groenveld van PURE Sportsmanagement het volgende weten over het overlijden van Lukoki: "De exacte oorzaak van overlijden is bij ons nog niet bekend. De familie is in shock en erg verdrietig. Jody was een hele vrolijke jongen en was bijna hersteld van zijn blessure", geeft Groenveld aan. Lukoki kwam voor zijn breuk met FC Twente in februari maandenlang niet in actie wegens een ernstige knieblessure.

De spelersmakelaar roept op om de familie alle rust te gunnen om dit zware verlies op een goede manier te kunnen gaan verwerken: "Voor nu wil ik het hierbij laten en graag vraag ik ook van journalisten om de situatie los te laten en familie en vrienden ruimte te geven om dit te verwerken."

Lees meer: Twente rouwt om overlijden Lukoki: "Dit is echt verschrikkelijk"

Inmiddels hebben ook verschillende clubs gereageerd op het overlijden van Lukoki. Zijn laatste werkgever FC Twente, maar ook SC Cambuur en PEC Zwolle - waar Lukoki ook voor uitkwam - hebben hun medeleven betuigd aan de familie en vrienden van Lukoki.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd