Flekken niet bezig met toptransfer: "Met het oog op het WK"

9 mei 2022, 12:21

Mark Flekken hoeft komende zomer niet per se te vertrekken bij Freiburg. De doelman wordt door zijn stormachtige ontwikkeling in verband gebracht met een transfer naar een topclub. Flekken heeft echter andere plannen en lijkt gewoon in het Europa-Park Stadion te blijven.

Flekken werd door het Duitse medium Kicker gevraagd naar een eventuele stap hogerop. "Het zou erg leuk zijn om ooit in de top te spelen. Maar nu is dat geen thema voor mij. Ik heb hier een contract en voel me goed. Met het oog op het WK van komende winter moet je bij een transfer zeker zijn van speeltijd bij de nieuwe club", aldus de 28-jarige doelman.

Bij Freiburg is Flekken uitgegroeid tot een belangrijke basiskracht. In de Bundesliga is de club momenteel nog in de race voor de Champions League. "Daar heb ik hier hard voor gewerkt, al moet ik me altijd blijven bewijzen. Ik heb het erg goed naar mijn zin bij Freiburg. En als we ook nog in Europa zouden mogen spelen, is dat natuurlijk nog een pluspunt."

Flekken maakte eerder dit jaar zijn debuut in Oranje. De sluitpost uit de jeugd van Roda JC Kerkrade speelt al zijn volledige loopbaan in Duitsland. Via Alemannia Aachen, Greuther Fürth en MSV Duisburg kwam hij in de zomer van 2018 bij Freiburg terecht. Het is overigens niet bekend hoelang de Limburgse goalie nog vastligt bij de club uit het Zuid-Westen van Duitsland.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Frerinho
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heeft Louis van Gaal toch mooi 'ontdekt'. Alle credits voor hem.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen