Theo Janssen en Hans Kraay wijzen aanbod hoofdklasser af

8 mei 2022, 16:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hoofdklasser DUNO Doorwerth heeft een poging gedaan om Theo Janssen en Hans Kraay junior te strikken. De Gelderse amateurclub had de hoop dat het Vitesse-icoon of de voetbalanalist tijdens de laatste drie competitiewedstrijden de honneurs kon waarnemen. Janssen en Kraay bedankten echter voor de eer.

Dat heeft de voorzitter, Richard Vacquier Droop, bevestigd tegenover De Gelderlander. "We hebben inderdaad bij beide mannen geïnformeerd, aldus Vacquier Droop. "Helaas kon Hans Kraay niet in verband met zijn werkzaamheden voor ESPN en heeft Janssen net een kindje gekregen, waardoor hij onvoldoende tijd heeft."

Duidelijk is dat DUNO hoog inzet, aangezien Janssen en Kraay een behoorlijke staat van dienst hebben. Janssen, momenteel nog wel actief bij Vitesse als jeugdtrainer, werd samen met Kraay gezien als een mogelijke wonderdokter. DUNO staat er namelijks slecht voor in de Hoofdklasse A. De Gelderse club staat momenteel om een dertiende plek, wat zou betekenen dat er nacompetitie gespeeld moet gaan worden.

Verleden van Kraay

Dat er aan Kraay werd gedacht, is gezien zijn verleden in het amateurvoetbal niet zo gek. De analist was als hoofdtrainer namelijk eerder actief bij clubs als JVC Cuijck, DOVO en FC Lienden. Door zijn huidige werkzaamheden voor ESPN ziet de 62-jarige oud-voetballer echter niet de mogelijkheden om opnieuw aan de slag te gaan als hoofdtrainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen